Uvær i fjellet: Blir ikke åpnet i dag


Uvær skaper kaos i Sør-Norge – Spesial
Folk blir oppfordret til å sikre båtene sine og gjerne gjenstander som kan ta … Kolonnekjøring pga. uvær. E69 Skarsvåg … Stengt. Blir ikke åpnet i dag. Sør- og Vestlandet. …


Fjelloverganger, Bergensbanen | Fortsatt stengte …
Uvær fører til fortsatt stengte fjelloverganger i Sør-Norge og Bergensbanen er rammet … Etter uvær i fjellet i Sør-Norge er flere fjelloverganger fortsatt … (blir ikke åpnet i dag).


Full storm i Sør-Norge: Flere fjelloverganger stengt – VG
Blir ikke åpnet i dag. Fv705 Stuggudal – Brekken: Stengt. – Det har vært full storm i fjellet i ettermiddag, sier vakthavende meteorolog Trond Lien hos Meteorologisk institutt til VG onsdag kveld.


Uvær i fjellet – NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og …
28. desember 2013 kl. 09:24 Uvær i fjellet. Riksvei sju over Hardangervidda er stengt på grunn av dårlig vær. Den blir ikke åpnet i i dag. Det er kolonnekjøring over Hemsedalsfjellet.


Uvær i Sør-Norge: Bergensbanen stengt etter snøras – VG
Uvær i Sør-Norge: Bergensbanen stengt etter snøras. Et svært lavtrykk har gitt kraftig vind og nedbør inn mot Sør-Norge. Overganger over fjellet er stengt, det har vært høy vannstand ved …


Fjellovergang stengt etter snøras. Blir tidligst åpnet mandag
Derfor blir veien holdt stengt i hele dag, og man vil ta en ny vurdering mandag formiddag … Et par timer senere ble veien helt stengt på grunn av uvær. Søndag morgen åpnet veien for kolonnekjøring, før den ble helt åpnet ved 11-tida. – Jeg fikk inntrykk av at det er bedre vær i fjellet nå. Man forventer at riksvei 9 og E 134 blir


Fjelloverganger, Vær | Her møter du stengte veier og …
Uvær stenger fjelloverganger og fører til kolonnekjøring i Sør … Storm og snøvær i høyfjellet i fjellet i Sør-Norge gir snøfokk … Blir ikke åpnet i dag. Rv 13 Vikafjellet stengt.


Varsler storm i fjellet: – Sørg for å ha nok drivstoff og …
Varsler storm i fjellet: – Sørg for å ha nok drivstoff og mat og drikke . Tirsdag formiddag er det flere stengte veier i fjellet på grunn av uvær. I løpet av kvelden skal vinden og nedbøren ta seg kraftig opp.


Uværet herjer i fjellet – Bergens Tidende
Rv 13 Vikafjellet: Stengt på grunn av uvær. Blir ikke åpnet i dag. Rv 7 Hardangervidda: kolonnekjøring. Fv 50 Hol-Aurland: Kolonnekjøring. Rv 52 Hemsedalsfjellet: kolonnekjøring. Fv 53 Tyin-Årdal: Åpen, men stedvis redusert sikt. E134 Haukelifjell: Åpen, partier med redusert sikt. E16 Filefjell: Åpen, stedvis redusert sikt.


Varsler storm – mange fjelloverganger stengt – Dagbladet
Blir ikke åpnet i dag Trafikkoperatør Jan Erikstad i Vegtrafikksentralen Vestlandet forteller til Dagbladet at de som skal ferdes fra øst til vest eller motsatt må ta høyde for lang ventetid.
scan tool