Trumps jongere broer Robert overleden


Donald Trumps jongere broer Robert overleden | Buitenland …
De jongere broer van Donald Trump is zaterdag overleden. Dat heeft de Amerikaanse president in een verklaring meegedeeld. De 71-jarige Robert Trump overleed een dag nadat zijn broer Donald hem een…


Trumps jongere broer Robert (71) overleden in New York | Trouw
Verenigde Staten Trumps jongere broer Robert (71) overleden in New York Robert Trump (links) feliciteert zijn broer Donald Trump nadat hij in 2016 de verkiezingen heeft gewonnen.


Donald Trumps jongere broer Robert overleden
Donald Trumps jongere broer Robert overleden. WASHINGTON (ANP/RTR) – De jongere broer van Donald Trump is zaterdag overleden. Dat heeft de Amerikaanse president in een verklaring meegedeeld. De 71-jarige Robert Trump overleed een dag nadat zijn broer Donald hem een bezoek bracht in het ziekenhuis in New York.


Donald Trumps jongere broer Robert (71) overleden in New …
Donald Trumps jongere broer Robert (71) overleden in New Yorks ziekenhuis. De jongere broer van Donald Trump is zaterdag overleden. Dat heeft de Amerikaanse president in een verklaring meegedeeld. De 71-jarige Robert Trump overleed een dag nadat de president hem een bezoek bracht in het ziekenhuis in New York.


Donald Trumps jongere broer Robert is overleden op 71 …
De jongere broer van Donald Trump is zaterdag overleden. Dat heeft de Amerikaanse president in een verklaring meegedeeld. De 71-jarige Robert Trump overleed een dag nadat zijn broer Donald hem een …


Donald Trumps jongere broer Robert Trump (71) overleden
Robert Trump, de jongere broer van de Amerikaanse president Donald Trump, is zaterdagavond overleden op 71-jarige leeftijd. Hij overleed in een ziekenhuis in New York.


Donald Trumps jongere broer Robert overleden
De jongere broer van Donald Trump is zaterdag overleden. Dat heeft de Amerikaanse president in een verklaring meegedeeld. De 71-jarige Robert Trump overleed een dag nadat zijn broer Donald hem een bezoek bracht in het ziekenhuis in New York. “Met pijn in mijn hart deel ik mee dat mijn geweldige broer Robert vanavond vredig is overleden.


Donald Trumps jongere broer Robert overleden
WASHINGTON (ANP) – De jongere broer van Donald Trump is zaterdag overleden. Dat heeft de Amerikaanse president in een verklaring meegedeeld. De 72-jarige Robert Trump overleed een dag nadat zijn broer Donald hem een bezoek bracht in het ziekenhuis in New York.


Donald Trumps jongere broer Robert Trump (71) overleden
Op zaterdagavond is Robert Trump overleden, de jongere broer van de Amerikaanse president Donald Trump. Robert Trump is op 71-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in New York. Aan welke ziekte hij leed, is niet bekendgemaakt. Vrijdag bezocht de president zijn jongere broer nog.


Robert Trump (71) overleden, jongere broer van Donald …
Robert Trump is op 71-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in New York. Aan welke ziekte hij leed, is niet bekend gemaakt. Vrijdag bezocht de president zijn jongere broer nog.
diagnostic scanner