Regering en minister Blok voeren goed gesprek


Regering en minister Blok voeren goed gesprek | Suriname …
Goed gesprek tussen minister Blok en regering Suriname; Minister Blok maakt middelen vrij voor samenwerking met Suriname; Van Trikt: Hoefdraad liegt; zaak gaat 12 januari verder ; OM vordert bij DNA instaat van beschuldigingstelling Adhin


Regering en minister Blok voeren goed gesprek – Suriname …
De gesprekken tussen de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, en de Surinaamse regering kunnen als goed bestempeld worden. Van Surinaamse zijde waren president Chan Santokhi en minister Albert Ramdin van van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, bij de gesprekken aanwezig.


Goed gesprek tussen minister Blok en regering Suriname …
De gesprekken die gevoerd zijn tussen de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, en de Surinaamse regering kunnen als goed bestempeld worden. Van Surinaamse zijde waren president Chandrikapersad Santokhi en minister Albert Ramdin van van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, bij de gesprekken aanwezig.


Regering en minister Blok voeren goed gesprek – Shoeket
De gesprekken tussen de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, en de Surinaamse regering kunnen als goed bestempeld worden. Van Surinaamse zijde waren president Chan Santokhi en minister Albert Ramdin van van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, bij de gesprekken aanwezig.


Goed gesprek tussen minister Blok en regering Suriname
GFC NIEUWS- De gesprekken die gevoerd zijn tussen de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, en de Surinaamse regering kunnen als goed bestempeld worden. Van Surinaamse zijde waren president Chandrikapersad Santokhi en minister Albert Ramdin van van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, bij de gesprekken aanwezig.


Weinig nieuws uit gesprekken minister Blok en Surinaamse …
Gesprekken vooral in het teken van herstel relatie. De gesprekken die gevoerd zijn tussen de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, en president Chandrikapersad Santokhi en minister Albert Ramdin van van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking zijn goed verlopen, aldus de Communicatie Dienst Suriname donderdag.


Uitspraken minister Blok in klokkenluiderszaak ‘bizar en
FNV wil snel in gesprek met de ministers Blok (Buitenlandse Zaken) en Ollongren (Binnenlandse Zaken) over de bescherming van klokkenluiders in Nederland. De vakbond vindt de beantwoording van de Kamervragen door minister Blok naar aanleiding van het oordeel van de kantonrechter over de ontslagen ambassademedewerker getuigen van ‘gebrek aan respect voor de rechtspraak in Nederland’.


Minister Blok in Suriname voor viering 45 jaar …
Minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok is vandaag in Suriname aanwezig bij de viering van 45 jaar onafhankelijkheid. Nederland en Suriname hebben de banden weer aangehaald, maar het bezoek van …


Minister Blok is designated survivor op Prinsjesdag | NU …
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken is volgende week dinsdag tijdens Prinsjesdag de zogenoemde designated survivor, bevestigen bronnen donderdag in gesprek met NU.nl na berichtgeving van RTL


Ministers Ramdin en Achaibersing voeren vruchtbare …
Ministers Ramdin en Achaibersing voeren vruchtbare gesprekken in Frankrijk en Nederland GFC NIEUWS- De ministers Albert Ramdien en Armand Achaibersing van respectievelijk Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Internationale Samenwerking en Financien en Planning hebben tijdens hun recente dienstreis, vruchtbare gesprekken gevoerd in Parijs, Frankrijk en Den Haag, Nederland.
Launch car diagnostic