Politiet åpner etterforskning etter at Bærum-gutt (1) døde i Syria


Politiet åpner etterforskning etter at Bærum-gutt (1) døde
Politiet åpner etterforskning etter at Bærum-gutt (1) døde i Syria. Politiet har åpnet etterforskning for å få klarhet i hva som skjedde da en ett år gammel gutt fra Bærum døde i Syria i


Politiet åpner etterforskning etter at Bærum-gutt (1) døde
Politiet har åpnet etterforskning for å få klarhet i hva som skjedde da en ett år gammel gutt fra Bærum døde i Syria i 2014. Den mistenkte er antatt omkommet.


Politiet åpner etterforskning etter sønn (1) av IS-kvinne …
Politiet har åpnet en etterforskning for å få klarhet i hva som skjedde da en ett år gammel gutt fra Bærum døde i Syria i 2014. Den mistenkte er antatt omkommet. Etter at en terrorsiktet kvinne i avhør har fortalt hvordan gutten døde etter å ha blitt mishandlet av en norsk fremmedkriger, åpner poli


Nyhetsstudio – Fransk politi åpner Epstein-etterforskning
Fransk politi åpner Epstein-etterforskning: … Ifølge Varden har en mann meldt sin kone savnet etter at meldingen om den døde … at de skal være barnefamilier og at de skal være fra Syria.


Fire døde etter branntragedien i Bergen: – Helt utrolig …
Fire døde etter branntragedien i … – Familien flyktet fra borgerkrigen i Syria og var … Husbrannen er den mest alvorlige i Norge siden 2015 og politiet i Bergen får bistand av Kripos i …


Politiet etterforsker dødsfall på Smøla | ABC Nyheter
Politiet har satt i gang etterforskning etter at en mann i 50-årene ble funnet død i fjæra på Smøla på Nordmøre lørdag formiddag. NTB 1. des. 2018 15:51 – Oppdatert 1. des. 2018 15:51


Mor er siktet etter at datteren (13) ble funnet død i Valdres
Det var nyttårsaften politiet ble varslet av Norsk Luftambulanse om at en jente på 13 år var funnet død i Valdres. Politiet skriver i pressemeldingen at de umiddelbart startet etterforskningen fordi de mente dødsfallet var mistenkelig. — Dette skjedde på kvelden nyttårsaften.


Mistenkelig dødsfall i Bremanger
Politiet har satt i gang etterforskning etter at en person ble funnet død på et overnattingssted i Bremanger kommune i Sogn og Fjordane. – Det var et uventet dødsfall, så vi etterforsker det som mistenkelig, sier operasjonsleder Dag Olav Sætre i Vest politidistrikt til NRK.


Mistenkte i flyktningtragedien er varetektsfengslet
Etterforskningen tyder på at de var flyktninger, sannsynligvis fra Syria.Politiet tror de døde av kvelning på grunn av oksygenmangel i lasterommet.Lastebilen kan ha stått forlatt i opptil et døgn.


Tenåring skutt i beinet av politiet etter dobbeltdrap i …
Hittil i år har politiet startet etterforskning av 16 drapssaker med til sammen 17 ofre her i landet. * 1. januar: 47 år gamle Azad Hamam omkommer i en møteulykke på E18 ved Larvik. Også mannens kone og tre barn blir skadd. En 21 år gammel mann som kjørte i feil kjøreretning, blir siktet og senere tiltalt for drap.
Autel TPMS sensor