NRK: Tillitsvalgt i Equinor mener konserndirektør Reitan må gå


NRK: Tillitsvalgt i Equinor mener konserndirektør Reitan
NRK: Tillitsvalgt i Equinor mener konserndirektør Reitan Tillitsvalgt i Equinor er nådeløs i sin mening om konserndirektør, Torgrim Reitan, som var finansdirektør og senere sjef for den amerikanske virksomheten da det ble laget en rekke kritiske internrevisjonsrapporter særlig knyttet til Statoils investeringer på land i USA.


Fagforeningstopp mener Equinor-topp bør trekke seg – NRK
Mangeårig tillitsvalgt i Equinor, Bjørn Asle Teige, er ikke nådig i sin dom over selskapets USA-satsing. Han mener konserndirektør Torgrim Reitans stilling henger i en tynn tråd.


Safe-leder tror Trogrim Reitan | Finansavisen
Leder Bjørn Asle Teige i Safe-klubben i Equinor mener konserndirektør Torgrim Reitan vil måtte av på grunn av selskapets USA-satsing. Kjøp Logg inn. Nyheter. … Safe-leder tror Trogrim Reitan … satsinger som har ført til tap på 200 milliarder kroner over 20 år, skriver NRK.


Fagforeningsleder spår at Equinor-direktør av
Leder Bjørn Asle Teige i Safe-klubben i Equinor mener konserndirektør Torgrim Reitan vil måtte av på grunn av selskapets USA-satsing. Teige viser til at han og flere andre tillitsvalgte advarte mot å inn i olje- og gassvirksomhet på land i USA, satsinger som har ført til tap på 200 milliarder kroner over 20 år, skriver NRK. – I denne perioden dette skjedde var det en trio …


Fagforeningsleder spår Equinor-sjefens avgang – Innenriks
Fagforeningsleder spår Equinor-sjefens avgang Leder Bjørn Asle Teige i Safe-klubben i Equinor mener konserndirektør Torgrim Reitan vil måtte av på grunn av selskapets USA-satsing.


Nyhetsstudio – Tillitsvalgt ut mot Equinor-sjef
Tillitsvalgt i Equinor, Bjørn Asle Teige, går hardt ut mot konserndirektør Torgrim Reitan. Årsaken er at Equinor har tapt 200 milliarder kroner på sine prosjekter med olje- og gassutvinning i …


Fagforeningsleder spår Equinor-toppens avgang – E24
Fagforeningsleder spår Equinor-toppens avgang. Leder Bjørn Asle Teige i Safe-klubben i Equinor mener konserndirektør Torgrim Reitan vil måtte av på grunn av selskapets USA-satsing.


Fagforeningsleder spår Equinor-sjefens avgang – Sunnmørsposten
Fagforeningsleder spår Equinor-sjefens avgang Leder Bjørn Asle Teige i Safe-klubben i Equinor mener konserndirektør Torgrim Reitan vil måtte av på grunn av selskapets USA-satsing.


Fagforeningsleder spår Equinor-sjefens avgang – itromso.no
Leder Bjørn Asle Teige i Safe-klubben i Equinor mener konserndirektør Torgrim Reitan vil måtte av på grunn av selskapets USA-satsing.


Fagforeningsleder spår Equinor-sjefens avgang
Leder Bjørn Asle Teige i Safe-klubben i Equinor mener konserndirektør Torgrim Reitan vil måtte av på grunn av selskapets USA-satsing. Av NTB | 13.05.2020 19:32:36 Økonomi og næringsliv : Teige viser til at han og flere andre tillitsvalgte advarte mot å inn i olje- og gassvirksomhet på land i USA, satsinger som har ført til tap på 200 milliarder kroner over 20 år, skriver NRK .
obd2