Europa langer dicht voor niet-EU-burgers


Europa maand langer dicht voor niet-EU-burgers
BRUSSEL (ANP) – Reizigers van buiten de EU zijn tot 15 juni niet welkom in Europa tenzij hun trip essentieel is. De Europese Commissie stelt voor het inreisverbod voor niet-EU-burgers voor de …


Europa maand langer dicht voor niet-EU-burgersEuropa Nu
BRUSSEL (ANP) – Reizigers van buiten de EU zijn tot 15 juni niet welkom in Europa tenzij hun trip essentieel is. De Europese Commissie stelt voor het … Europa maand langer dicht voor niet-EU-burgersEuropa Nu


Europa langer dicht voor niet-EU-burgers | Metronieuws.nl
Europa langer dicht voor niet-EU-burgers. EU-commissaris Ylva Johansson: ‘Gefaseerde benadering nodig.’ | Foto: EPA / Daniel Kasap. Metro en ANP. 2 UUR. Reizigers van buiten de EU zijn tot 15 juni niet welkom in Europa tenzij hun trip essentieel is.


Europa langer dicht voor niet-EU-burgers
Europa langer dicht voor niet-EU-burgers Reizigers van buiten de EU zijn tot 15 juni niet welkom in Europa tenzij hun trip essentieel is. De Europese Commissie stelt voor het inreisverbod voor niet-EU-burgers voor de tweede keer met een maand te verlengen omdat de situatie rond het coronavirus „zowel in Europa als wereldwijd fragiel blijft”.


Europa maand langer dicht voor niet-EU-burgers
Europa maand langer dicht voor niet-EU-burgers BRUSSEL (ANP) – Reizigers van buiten de EU zijn tot 15 juni niet welkom in Europa tenzij hun trip essentieel is. De Europese Commissie stelt voor het inreisverbod voor niet-EU-burgers voor de tweede keer met een maand te verlengen omdat de situatie rond het coronavirus “zowel in Europa als wereldwijd fragiel blijft”.


Europa maand langer dicht voor niet-EU-burgers
Europa maand langer dicht voor niet-EU-burgers Reizigers van buiten de EU zijn tot 15 juni niet welkom in Europa tenzij hun trip essentieel is. De Europese Commissie stelt voor het inreisverbod voor niet-EU-burgers voor de tweede keer met een maand te verlengen omdat de situatie rond het coronavirus „zowel in Europa als wereldwijd fragiel blijft”.


Live: Europa maand langer dicht voor niet-EU-burgers | Het …
♦ In Nederland zijn zeker 5359 mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus. ♦ In dit artikel houden we alle cijfers bij. ♦ Lees hier een b…


Live: Europa maand langer dicht voor niet-EU-burgers
Live: Europa maand langer dicht voor niet-EU-burgers Parool.nl en krant.nl maken deel uit van DPG Media. Onze sites gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.


Europa maand langer dicht voor niet-EU-burgers – RefoPortaal
Reizigers van buiten de EU zijn tot 15 juni niet welkom in Europa tenzij hun trip essentieel is. De Europese Commissie stelt voor het inreisverbod voor niet-EU-burgers voor de tweede keer met een maand te verlengen omdat de situatie rond het coronavirus „zowel in Europa als wereldwijd fragiel blijft”.


Brussel: Europa tot 15 mei dicht voor niet-EU-burgers
Reizigers van buiten de EU moet tot 15 mei de toegang tot Europa worden ontzegd tenzij hun trip essentieel is, stelt de Europese Commissie voor. Omdat de coronacrisis nog niet onder controle is,…
OBD2 Diagnostic Tool