Efter FHM:s nya rekommendation – gravid vårdpersonal kan slippa coronapatienter


Efter FHM:s nya rekommendationgravid vårdpersonal kan
Efter FHM:s nya rekommendationgravid vårdpersonal kan slippa coronapatienter Publicerad idag 16:34 Idag meddelade Folkhälsomyndigheten att gravida inte bör utsätta sig för risk att …


UG-referens: Borta med vinden | Allanyheter.com
Ta del av manus och källor till reportaget Borta med vinden. Du hittar källhänvisningar både i texten och längst ner på sidan. Taggar: ug-referens, vinden, manus Läs hela artikeln på SVT


Kravet: “Låt riskgrupper slippa jobba med smittade” | SvD
Danmark har infört nya riktlinjer för vårdpersonal. Den som är äldre, har en riskfaktor eller är gravid ska inte behöva jobba med coronapatienter. Nu kräver en av Sveriges mest erfarna intensivvårdsläkare att svenska Socialstyrelsen följer efter. Oron tilltar bland vårdpersonal på …


Coronapatienter kan få hjälp av musik
Coronapatienter kan få hjälp av musik. … att patienterna slipper dödsångest och kan få ett mer kvalitativt livsslut. … Vad finns det för rekommendationer för gravida?


Facklig företrädare: Vi befinner oss nu med kniven på …
Att det kan brista i exempelvis information som inte når ut på rätt sätt finns det ett överseende kring i en så extrem situation. Än så länge är vi kanske 1-2 veckor efter Stockholmsregionen i händelseutvecklingen och har inte samma skarpa läge, säger Emelie Hultberg, ordförande i Västra Götalands läkarförening.


“Tillåt dödshjälp – så fler slipper lida som pappa” – Omni
Därför ber vi nu dig att bli betalande supporter, vi kallar det Omni Vän, så att vi kan fortsätta vara Sveriges bästa nyhetstjänst. Du väljer själv hur mycket du betalar per månad eller om du vill bidra med ett engångsbelopp. Om du inte har råd – eller inte vill betala – så kan du fortsätta att läsa som vanligt.


Nyhetsarkiv för måndag den 6 april | Allanyheter.com
Senaste nytt, måndag den 6 april. Här hittar du de senaste nyheterna får några av Sveriges största nyhetsbyråer. Vi har även ett omfattande arkiv som du enkelt kan bläddra i. Vi sparar alla nyheter i över sexmånader. För att enkelt hitta det du letar efter rekommenderar vi vårt nyhetssök.


»Vi i Jämtland får väl personifiera sjukvårds­krisen …
I valrörelsen hamnade svårt skuldsatta Region Jämtland Härjedalen i fokus för den nationella sjukvårdsdebatten. Här krockar ambitionen om en jämlik vård i hela landet med den krassa glesbygdsverkligheten. Efter valet står regionen inte bara inför ett stort sparpaket utan även ett extremt knepigt politiskt läge.


Här får bebisarna små skyddsvisir mot corona | Skånska …
Nyheter, lokalt, sport, opinion, nöje, kultur. En tidning – tre editioner. För att visa fler nyheter från ditt område låter vi dig som läsare välja Mellanskåne, Sydostskåne eller Sydvästskåne som lokal förstasida.


Nordirlands nya abortlag träder i kraft – Respekt
Från och med idag, den 31 mars, har Nordirland fri abort under de första tolv graviditetsveckorna. Abort är tillåten upp till vecka 24 om en fortsatt graviditet skulle innebära risk för den gravida kvinnans fysiska eller psykiska hälsa.
Diagnostic Tool