Dewaest weg bij Genk, wordt dit zijn nieuwe (Belgische) club?


Dewaest weg bij Genk, wordt dit zijn nieuwe (Belgische
Lange tijd werd bij Genk nog gedacht dat Dewaest na het vertrek van Hannes Wolf als coach zou terugkeren naar de A-kern. Niets is echter minder waar. Dewaest zal in januari …


Krijgt Sebastien Dewaest een nieuwe kans bij Racing Genk
Nog geen week nadat Sébastien Dewaest uit de A-kern werd gezet heeft Hannes Wolf zijn C4 gekregen bij KRC Genk. Krijgt de centrale verdediger nu een nieuwe kans?


Genk geeft update over situatie Dewaest: “Verschillende …
Sébastien Dewaest zit nu al een paar maand in de B-kern van Genk en daar gaat niet al te snel verandering in komen. De verdediger houdt het been stijf nadat hij een gebrek aan respect voelde.


Ex-aanvoerder KRC Genk was op weg naar de uitgang: nieuwe
Ex-aanvoerder KRC Genk was op weg naar de uitgang: nieuwe kans na het vertrek van Wolf? 16-09-2020 … Nog geen week nadat Sébastien Dewaest uit de A-kern werd gezet heeft Hannes Wolf zijn C4 gekregen bij KRC Genk.


Nieuwe start voor Dewaest – Voetbalbelgie.be
Hij werd aan Club Brugge en Antwerp gelinkt, Anderlecht was concreet. De centrale verdediger diende een transferverzoek in en gaf aan niet meer voor Racing Genk te willen spelen. Maar Sébastien Dewaest was niet te huur. Uiteindelijk raakte hij niet weg. KRC Genk is bereid de ervaren verdediger een nieuwe kans te geven.


Dewaest nieuwe aanvoerder bij Genk | Voetbalkrant.com
Dewaest nieuwe aanvoerder bij Genk. Sebastien Dewaest zou de nieuwe aanvoerder worden bij KRC Genk. Felice Mazzu kent hem nog van bij Charleroi en de centrale verdediger is al enkele jaren een …


UPDATE: ‘Dewaest en Thorup het gesprek gehad, volgende …
Hoe moet het verder met Sébastien Dewaest bij KRC Genk? De verdediger wilde een transfer naar Anderlecht versieren, maar dat mislukte. Nu heeft coach Jess Thorup met hem gesproken. In de loop van woensdag hebben de twee elkaar ontmoet voor een gesprek onder vier ogen. Dewaest werd door ex-coach …


‘KRC Genk haalt potentiële vervanger Dewaest weg bij Rode …
Bij KRC Genk is de transferperiode ook na de komst van een nieuwe middenvelder nog niet afgelopen. … ‘KRC Genk haalt potentiële vervanger Dewaest weg bij Rode Ster Belgrado’ … Je verzoek tot het verwijderen van deze reactie wordt door onze redactie beoordeeld.


Dewaest kan van Genk naar Anderlecht: onderlinge transfers …
Sébastien Dewaest zou in de belangstelling staan van RSC Anderlecht. De ervaren verdediger is op het achterplan verzeild geraakt bij KRC Genk, dat open staat voor een vertrek. Als onze landgenoot naar Brussel verkast, treedt hij in de voetsporen van enkele illustere voorgangers. Het aantal directe tranfers tussen beide clubs ligt nochtans niet zo erg hoog.


Sébastien Dewaest – Wikipedia
Sébastien Dewaest (Poperinge, 27 mei 1991) is een Belgisch voetballer die als centrale verdediger speelt. Hij debuteerde in het profvoetbal bij de Belgische tweedeklasser KSV Roeselare.Sinds 2015 speelt hij voor KRC Genk.