Coronavaccin Pfizer in december beschikbaar voor Europa


Coronavaccin Pfizer in december beschikbaar voor Europa
Registreer nu en lees: Coronavaccin Pfizer in december beschikbaar voor Europa Gratis registreren Heeft u een FD.nl account of bent u abonnee van Het Financieele Dagblad? Inloggen


Hoopvolle resultaten van BioNtech/Pfizer, wanneer komt het …
“Een geweldige dag voor de wetenschap en de mensheid”, noemde de topman van farmaceut Pfizer de voorlopige resultaten van het coronavaccin dat Pfizer met BioNtech ontwikkelt.


Het coronavaccin kan in december al in Nederland zijn …
Het coronavaccin kan in december al in Nederland zijn – maar niet voor iedereen video Het Amerikaanse concern Pfizer lijkt als eerste een goed werkend coronavaccin op de markt te gaan brengen.


Mogelijk in december al coronavaccin beschikbaar in Groot …
Home » Nieuws » Buitenland » Mogelijk in december al coronavaccin beschikbaar in Groot-Brittannië Metro en ANP Buitenland 31 okt 2020 / 08:43 uur Groot-Brittannië bereidt zich voor om al vóór de kerstdagen een coronavaccin beschikbaar te stellen aan kwetsbare doelgroepen en zorgpersoneel.


Mogelijk toch al dit jaar coronavaccin in Europa – De …
Europa krijgt mogelijk toch dit jaar al een vaccin tegen corona. In het Verenigd Koninkrijk worden voorbereidingen getroffen om in december miljoenen inwon…


Arts over coronavaccin in Nederland: ‘Half december
Arts over coronavaccin in Nederland: ‘Half december haalbaar’ Europa krijgt mogelijk toch dit jaar al een vaccin tegen corona. In het Verenigd Koninkrijk worden voorbereidingen getroffen om in …


Coronavaccin Pfizer voor 90 procent effectief: ‘Zeer …
Coronavaccin Pfizer voor 90 procent effectief: ‘Zeer veelbelovend’ 09 november 2020 14:21 Aangepast: 09 november 2020 16:27 Ook bij farmabedrijf Janssen werkt men keihard aan een coronavaccin.


‘Coronavaccin Pfizer voor 90 procent effectief’ – NPO Radio 1
‘Coronavaccin Pfizer voor 90 procent effectief’ ANP. … Ook hebben de bedrijven leveringsovereenkomsten gesloten met Europa, … ‘Over anderhalve maand eerste coronavaccins beschikbaar’ Lees ook:


Transport Online – Pfizer: coronavaccin voor 90 procent …
NEW YORK – Een coronavaccin van de farmaceut Pfizer is volgens voorlopige onderzoeksresultaten voor 90 procent effectief bij het voorkomen van een besmetting. “Dit is een historisch moment”, zei …


Dagblad070 | Coronavaccin kwetsbaren ‘kan vóór kerst’
Groot-Brittannië bereidt zich voor om al vóór de kerstdagen een coronavaccin beschikbaar te stellen aan kwetsbare doelgroepen en zorgpersoneel. Volgens bronnen rondom de Britse regering zou het gaan om zo’n 30 miljoen vaccins, schrijft het AD. In Nederland is een dergelijk plan nog niet naar buiten gebracht.
autel scan tool