Chris Evans ontkent terugkeer als Captain America


Chris Evans ontkent terugkeer als Captain America | RTL …
Acteur Chris Evans heeft donderdag gereageerd op de geruchten dat hij toch terug zal keren als Captain America. “Dit is nieuws voor mij”, liet hij weten in een tweet, waar hij een schouderophalende emoji aan toevoegde.


Chris Evans ontkent terugkeer als Captain America
Acteur Chris Evans heeft donderdag gereageerd op de geruchten dat hij toch terug zal keren als Captain America. “Dit is nieuws voor mij”, liet hij weten in een tweet, waar hij een …


Chris Evans ontkent terugkeer als Captain America – Ditjes …
Chris Evans ontkent terugkeer als Captain America. Delen. Door: DitjesDatjes. 15-01-2021. Acteur Chris Evans heeft donderdag gereageerd op de geruchten dat hij toch terug zal keren als Captain America. “Dit is nieuws voor mij”, liet hij weten in een tweet, waar hij een schouderophalende emoji aan toevoegde.


Chris Evans ontkent terugkeer als Captain America in …
Chris Evans ontkent terugkeer als Captain America in Marvel-films. mode_comment 3 nieuws Eerste foto’s ‘Mortal Kombat’ met Sub-Zero, Scorpion, Liu Kang en meer! foto Ongelofelijke sterrencast voor David O. Russell’s nieuwe film! nieuws


Chris Evans ontkent terugkeer als Captain America in het …
Gisteren verscheen het bericht dat Chris Evans zou terugkeren in het Marvel Cinematic Universe als Steve Rogers a.k.a. Captain America.


Songteksten.net – Acteur Chris Evans heeft donderdag …
Acteur Chris Evans heeft donderdag gereageerd op de geruchten dat hij toch terug zal keren als Captain America. “Dit is nieuws voor mij”, liet hij weten…


Chris Evans komt misschien terug als Captain America
Chris Evans keert mogelijk terug als Marvel-held Captain America.De acteur staat op het punt een contract te tekenen voor een nieuwe Marvel-film vertellen ingewijden aan Deadline.Fans zijn enigszins verbaasd en ook Evans lijkt van niets te weten.


Chris Evans reageert op potentiële terugkeer als Captain
Chris Evans over terugkeer Captain America Het hele gesprek is interessant, maar één gedeelte viel in het bijzonder op. Johansson vroeg Chris Evans of hij een terugkeer in het Marvel Cinematic Universe zou overwegen.


Keert Chris Evans terug als slechte Captain America in …
In de Secret Empire-comics werd Captain America vervangen door een versie van zichzelf die loyaal was aan Hydra. De scène in Avengers: Endgame (2019) waar Captain America ( Chris Evans ) in de lift ” Hail, Hydra ” zegt om een aantal Hydra-agenten ervan te overtuigen dat hij bij hen hoort en hem de scepter met de Mind Stone te geven was al een …


Chris Evans sluit terugkeer Captain America niet uit …
Mocht het ooit zover komen, wil Chris weer terugkomen – maar hij heeft wel een aantal voorwaarden. Chris Evans over Captain AmericaAls je dat weer wil oppakken, moet het geen cash grab worden”, waarschuwt Chris. Zijn uitspraken komen uit een tof interview van Variety met goede vriendin en collega Scarlett Johansson (Black Widow).
Launch Diagnostic Tool